Välkommen till Botkyrka motettkörs hemsida

Fel

reCaptcha-pluginen måste ha en webbplatsnyckel för att fungera. Kontakta systemadministratören.

Ange e-postadressen som är knuten till din inloggning. Ditt användarnamn kommer att skickas till den e-postadress du tidigare angivit för dina inloggningsuppgifter.

Om kören

Vi har nyligen sjungit Johannespassionen av J.S. Bach tillsammans med Ängskören. Solister från Radiokören och våra egna körer.

I advent framförde vi Juloratoriet av Camille Saint-Saëns.

Tidigare har vi bl.a. framfört verken Jesu Kristi sju ord på korset av Heinrich Schütz, Förklädd gud av Lars-Erik Larsson, Bachs Juloratorium och Otto Olssons Te Deum. Kören har också en sverigepremiär på sin repertoar, G.F. Händels Jeptha.

Du är välkommen att sjunga med oss, vi söker permanenta sångare till vår kör - främst basar och tenorer. God körvana behövs. Konserter framförs i Botkyrkas vackra medeltidskyrka. Dessutom medverkar vi i högmässor (ca. 4 st per termin).

Kören är knuten till Botkyrka församling.

Om du är intresserad, kontakta gärna vår körledare.

Länk till: Botkyrka församling

Länk till: Botkyrka församling/Körer med antagningsprov